Bekende bloggers voor Louis Vuitton

Fraai filmpje voor de middagdip: bloggers Elin Kling, Miroslava Duma en Hanneli Mustaparta komen in actie voor Louis Vuitton.

Het meest gefotografeerde trio tijdens de fashion weeks liet op haar social media-pagina’s al sneak peeks zien van de spannende samenwerking, maar waarvoor de dames zich precies in Louis Vuitton mochten hullen bleef de grote vraag.

 

SMALL IS BEAUTIFUL
Welnu, de aap is uit de mouw: Elin Kling, Miroslava Duma en Hanneli Mustaparta prijzen de hippe kleine tasjes van het modehuis aan. In de zogenoemde Small is Beautiful-prent van Louis Vuitton zien we het olijke trio fietsen, lachen, rennen, macarons eten en wat niet meer. Mét uiteraard hebberigmakende buidels over de schouders geslingerd en de gloednieuwe Louis Vuitton s/s 2013-collectie aan het lijf. Taglines? ‘Girls about town: small is the new big.' En: ‘It’s time to downsize and minimize.’ Dat we het even weten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Vanaf donderdag kun je de collectie van Elin Kling voor Guess by Marciano inslaan >

 

Kun je geen genoeg krijgen van de drie hippe vogels? Nou, gelukkig verklapt Elin Kling op haar blog dat er nog meer beelden van hun Louis Vuitton-avontuur op stapel liggen. Daarop moeten we echter wel wachten tot de lente van volgend jaar. Tot dan zetten we gewoon dit knappe filmpje op repeat…