Kate Bosworth voor Topshops kerstcampagne

Na een handjevol teaser-filmpjes is nu the cat out of the bag: Kate Bosworth schittert in Topshops allereerste kerstcampagne.

Meest gelezen

Als je nog niet in kerstsferen was gekomen, zorgt deze short film (genaamd Winter Wonderland) van Kate Bosworth en Topshop er wel voor. De modische vogel zingt – juist, dát kan ze blijkbaar ook, grrr – bovenop een piano en is gehuld in een custom made roodglinsterende jurk, die ze samen met het Topshop-ontwerpteam heeft geschetst.

 

MICHAEL POLISH
Om het feestje compleet te maken nam Kates verloofde, Michael Polish, de regie van het filmpje op zich. ‘Kate heeft de meest geweldige stem, wat iedereen echt zal verbazen,’ verklaart Topshops creatief directeur Kate Phelan aan Vogue UK. ‘Michael deed van die geweldige referenties naar Michelle Pfeiffer in The Fabulous Baker Boys-film en we zorgden ervoor dat zo alles samenkwam. […] Ik denk niet dat iemand anders die intimiteit uit Kate kon halen. Ze hebben een speciale band en ik denk dat je dat duidelijk terugziet in de film.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Duik in de zeer jaloersmakende garderobe van Kate Bosworth >

 

Kate Bosworth knijpt ook in haar handjes met ‘t resultaat: ‘Dit project brengt twee belangrijke aspecten in mijn leven samen: cinema en mode. Ik ben altijd al fan van Topshop geweest en het is een eer om te mogen samenwerken met Sir Philip Green en het team.’

 

SHOP KATES LOOK
Kijken, kijken, kopen? Jup, dat kan. Van Kates make-up tot de jurk tot de schoenen; alles is via Topshop.com naar je deurmat te klikken. Maar hoewel de maquillage al wel te bestellen is, moet je op de rest nog even wachten tot februari 2013.

Meest gelezen

  

PS - Kate Bosworths Winter Wonderland-nummer kun je binnenkort via iTunes aanschaffen, plus je kunt daar ook de films waar Kate in speelde, prenten die Michael Polish heeft geregisseerd én The Fabulous Baker Boys downloaden.