Chace Crawford voor Mr Porter

Hallo daar. Acteur Chace Crawford laat voor Mr. Porter zien hoe elke man naar een kerst- en Oud & Nieuw-fuif moet gaan. Maak aantekeningen.

Natuurlijk kennen we Chace Crawford als de ditzy Nate in Gossip Girl. En hoewel we helemaal team-Chuck-Bass zijn, is die Chace ook aardig easy on the eyes. Maar dat wisten we natuurlijk al lang. Slim dus van online herenshopwalhalla Mr. Porter om de acteur voor een kersverse shoot in de nieuwste (feestelijke) kledij uit hun assortiment te hullen. Van een roodfluwelen blazer van Dolce & Gabbana tot een overhemd van Burberry Prorsum; mag de Kerstman best wel onder de boom leggen voor vriendlief, niet?

Advertisement - Continue Reading Below

 

SCHOKKEND
Uiteraard voelde Mr. Porter de 27-jarige Texaan – terwijl-ie een dirty Martini bestelde – ook nog even aan de tand. Over het einde van Gossip Girl bijvoorbeeld. ‘Het was een surrealistische ervaring,’ verklaart Chace. ‘Net alsof je de universiteit verlaat, maar dan zonder een diploma.’

 

En zijn toekomstplannen: ‘Ik wil echt iets schokkends doen. Ik weet dat ik dat zou kunnen. Het juiste project moet gewoon komen.’ Wellicht als Christian Grey in de verfilming van de risky bestseller Fifty Shades of Grey? Losse tongen beweren immers dat de acteur serieus wordt overwogen voor de rol, waar ook Ryan Gosling en Alexander Skarsgård voor in the running zijn.

 

Ach, voor nu genieten we gewoon even van de foto’s én het filmpje (hier te zien) van Chace Crawford voor Mr. Porter. Graag gedaan.