Lacoste lanceert online video

Vandaag lanceert Lacoste, dat volgend jaar haar tachtigjarige bestaan viert, een uniek filmpje waarin de grenzen van textieltechnologie anno 2012 worden opgezocht.

Even knipperen en je bent er alweer doorheen, maar het één minuut durende filmpje is toch geinig om even te bekijken. Te zien is namelijk een stevig staaltje futurisme; met een simpele ‘swipe’ over het krokodillenlogo, je shirt van kleur en patroon laten wisselen. Shirts die licht geven in het donker (handig voor ’s avonds op de fiets of hardlopend door het park). Of door simpelweg aan de mouw te trekken van een short sleeve een long sleeve maken. Huup huup, Lacoste-truc.

Advertisement - Continue Reading Below

 

NOG VELE JAREN
De video, gemaakt door MNSTR Agency, is sinds vandaag, 12-12-’12 (leuke knipoog naar Lacoste’s iconische L.12.12 polo shirt) te vinden op de speciaal aangemaakte website lacoste-future.com. De bedoeling is dat bezoekers van de site naar aanleiding van het filmpje hun eigen ideeën over futuristische poloshirts delen op Lacoste’s Facebookpagina. Het beste idee wordt beloond met de uitvoering ervan door een heuse kunstenaar.

Meest gelezen

 

Bij Louis Vuitton zijn ze creatief met strepen >

 

LACOSTE - POLO OF THE FUTURE