Te koop: Beyoncés jasje

To the left, to the left. Zet al je geld opzij en koop de gouden smoking die gedragen is door Beyoncé.

Verknocht aan de garderobe van Beyoncé? Komt dat even goed uit. De gouden smoking die de zangeres draagt in haar clip van Love On Top, wordt namelijk geveild in de Park Avenue Garage. Douglas Hannant, de designer van het pak, schenkt ‘m aan de veiling, waarvan de opbrengt volledig aan het goede doel New Yorkers for Children geschonken wordt.

     
KRRRAK
Saillant detail: voordat het pak naar de veiling kon, moest Douglas Hannant de mouwen van het jasje er nog snel opnieuw aannaaien. Queen B had namelijk zo hard gedanst in zijn gouden ontwerp, dat de mouwen uitgescheurd waren. Vanavond wordt de veiling Park Avenue Garage officieel geopend met een VIP-feest. Vrijdag gaat de veiling in New York van start voor het grote publiek en kan het gouden pak gekocht worden vanaf $ 750 (€ 573). Helaas kan je niet online bieden.
  
Volg de immer goed geklede Beyoncé en andere celebs op de voet via onze wekelijkse Celebrity Twitpics-update >
  
Ook andere bekende en onbekende New Yorkers doneerden designerspul voor deze veiling, waaronder een jurk van Dolce & Gabbana en een aantal prachtexemplaren gedoneerd door de mannen van Badgley Mischka.
   
Beyoncé - Love On Top

Advertisement - Continue Reading Below