Scoop: Romeo Beckham voor Burberry

De nieuwste aanwinst in de Burberry-familie: Romeo Beckham. David en Victoria’s zoontje schittert in de nieuwe spring/summer 2013-campagne van Burberry.

Meest gelezen

De nieuwste Burberry-kiekjes zijn vers van de pers. En wie zien we daar op één been balanceren in Burberry-trench met paraplu? Jawel, Romeo Beckham. De tien-jarige zoon van Posh en Becks is, met de beste genen van beide ouders, een fotomodel in de dop.

 

BRITSE CAST
Naast Romeo schitteren zowel ‘oude’ als nieuwe modellen in de vrolijke zomercampagne van het Britse modehuis. Denk aan: Cara Delevingne, Edie Campbell, Charlotte Wiggins, Alex Dunstan, Charlie France en Max Rendell. Het clubje youngsters mocht plaatst nemen voor de lens van Mario Testino. Volgens Buberry’s Chief Creative Officer, Christopher Bailey, stal Romeo de show tijdens de shoot.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De volledige campagne reflecteert de upbeat spirit van de nieuwe zomercollectie, en dat is te zien! Hou de site van Burberry en alle social media platformen van het label in de gaten voor meer campagnefoto’s.

 

Zien! Natali Germanotta treedt in de voetsporen van zus Lady Gaga >