Prada Menswear s/s 2013-campagne

Net als vorig seizoen sloeg Prada ook ditmaal een aantal bekende koppen (o.a. Benicio del Toro en Aaron Taylor-Johnson!) aan de haak voor haar nieuwste mannencampagne. 

Een schot in de roos was het blijkbaar, die autumn/winter 2012-campagne van Prada Menswear. O.a. Jamie Bell, Willem Dafoe, Garrett Hedlund en Gary Oldman kropen ervoor voor de lens. Dus, ook voor de nieuwste mannencampagne sloeg het Italiaanse modehuis weer vier bekende acteurs aan de haak.

 

2 X OUD, 2 X NIEUW
De mannen van dit jaar liepen niet daadwerkelijk mee in de show (wat vorig jaar wel het geval was), maar dat mag de pret om de appetijtelijke kiekjes niet drukken. ‘Twee van hen zijn iconische sterren (Benicio del Toro en Harvey Keitel, red.) en twee baanbrekende nieuwe talenten die hun individuele gevoel voor stijl in de zomercampagne laten zien,’ liet Miuccia Prada weten in een officieel statement. Met laatstgenoemde doelt de ontwerpster op Dane DeHaan (bekend van Lawless en True Blood) en Aaron Taylor-Johnson (Savages en Anna Karenina).

Advertisement - Continue Reading Below

 

De vier mannen werden op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf David Sims in een studio in Londen. We zetten alle campagnebeelden voor je op een rij, enjoy! >

 

Nog meer s/s 2013 campagnes: Louis Vuitton >