Louis Vuitton ♥ skioord Gstaad

Breekt lekker de dag, zo’n modisch filmpje. Wij schotelen u voor: blogger Kristina Bazan in de nieuwste short film voor Louis Vuitton.

Meest gelezen

Deze nieuwe rolprent is gemaakt ter promotie van de nieuwste Louis Vuitton-winkel, die haar deuren afgelopen week heeft geopend in het Zwitserse Gstaad. Dit luxe skioord is voornamelijk geliefd onder vele royals en is dus nu een fijne boutique rijker, zodat de prinsen, prinsessen en andere buitenlui na een lekker potje skiën zich kunnen laven aan een modische update.

 

CHALET
De winkel is gevestigd in een traditioneel Zwitsers chalet dat gebouwd is in 1913 aan de beroemde winkelstraat Promenade. De focus in de concept store ligt op lederwaar, accessoires en reisartikelen en ook de nieuwste collecties zijn er te aanschouwen. Maar! Daar blijft het niet bij, want deze winkel is voorzien van een heuse Louis Vuitton-loungeset én een marmeren openhaard. Hoe chique wil je het hebben?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook Tommy Hilfiger houdt van de sneeuw >

 

KAY EN COUTURE
En omdat Louis Vuitton Louis Vuitton is, gaat de opening van deze winkel gepaard met een kek filmpje. Met in de hoofdrol de Zwitserse – hoe kan het ook anders – blogster Kristina Bazan van webstek Kayture. In deze korte rolprent rent de blonde beauty door het chalet en door de besneeuwde bossen van Gstaad gehuld in de prachtigste kleding en accessoires. Van Louis Vuitton natuurlijk. Benieuwd? Het filmpje bekijk je hieronder. Voor meer beeld kun je terecht op het blog van Kristina, kun je meteen al haar kekke outfits doorspitten.

Meest gelezen

 

Zien: de spring/summer 2013-campagne van Louis Vuitton >

 

LOUIS VUITTON PRESENTS GSTAAD RESORT