Kanye West met Margiela-masker

Never a dull moment met Kanye West. Dit keer is de rapper op het podium gespot met een gewaagd masker van Maison Martin Margiela.

Meest gelezen

Op het nippertje haalde Kanye West eind 2012 nog de koppen met het nieuws dat Kim Kardashian zwanger is van hun eerste kiddo. Nu worden we echter nog een keer opgeschud door de smaakmaker met een smeuïg modestatement.

 

IS THAT (JACKET) MASKER MARGIELA?
Herinnert u zich namelijk nog die kristallen maskers tijdens de Maison Martin Margiela Haute Couture a/w 2012-collectie? Juistem. Precies zo’n masker droeg Kanye afgelopen week tijdens één van zijn drie speciale 7 Screen Experience-optredens in Atlantic City. Nu vroegen we ons eerder al af of de modellen bij de Margiela-show de catwalk überhaupt wel konden zien, maar Kanye krijgt het voor elkaar om met de kristallen vermomming nog aan een stel knopjes te draaien en de remix van Rihanna’s Diamonds eruit te persen. Hoe toepasselijk. Dat Kanye fan is van het modehuis moge duidelijk zijn. Zo verwerkt hij 'Margiela' geregeld in nummers, zoals N***** in Paris ft. Jay-Z. 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kanye's muzikale buddy Jay-Z zorgt voor de muziek van The Great Gatsby >

 

Tijdens zijn eerste optreden in Atlantic City schrok het publiek ook plots op toen Kanye West met een furry wit masker het podium opstapte. Hierdoor kreeg de 35-jarige pardoes de charmante bijnaam 'Kan-yeti'. Oh well. Bekijk hieronder het Maison Martin Margiela-masker (en Kanye) in actie…