COS opent in Rotterdam

Gooi je goede voornemen om minder te shoppen maar alvast overboord. De mensen van COS hebben namelijk bevestigd dat ook Rotterdam met een heus filiaal wordt opgesierd.

Minimalistische jurken, fraaie bloezen, heerlijke sjaals… Je hand op de knip houden in de COS-winkels is haast niet te doen. Laat dat geld dus binnenkort maar in Rotterdam rollen, want de stad is vanaf dit voorjaar een enorme shop rijker.

 

‘GEWELDIGE AANVULLING’
‘Na het succes van onze huidige winkels in Nederland, zijn we erg blij uit te breiden,’ laat Marie Honda van COS in een persverklaring weten. ‘De opening van onze eerste winkel in Rotterdam is een geweldige aanvulling op ons bestaande winkelaanbod in heel Europa.’

Advertisement - Continue Reading Below

 
Middenin het centrum, aan de Karel Doormanstraat 278 met een oppervlakte van maar liefst 430 vierkante meter, is de gloednieuwe COS-winkel gevestigd. Daar kun je je binnenkort onderdompelen in de mooiste mode – van vrouwen- en mannenkleding tot schoenen en accessoires – die over drie verdiepingen is verdeeld. In Amsterdam kun je je inmiddels al op drie plaatsten tegoed doen aan COS-moois: in de 9 Straatjes, de Leidsestraat en de Bijenkorf.

 

Kunnen we vanaf begin april weer in Nederland door de rekken van Marks & Spencer struinen? >