The Outnet X Hollywood insiders

In het kader van het awardseizoen strikte webshop The Outnet onder andere Emma Watsons stiliste voor een praatje over de belangrijkste jurken van het jaar.

Meest gelezen

Met gisteren de uitreikingen van de People’s Choise Awards en de nominaties van de BAFTA Awards en vanmiddag de bekendmaking van de Oscarnominaties, verklaren we het rodeloperjurkenfestijn – goeie voor galgje – weer voor geopend. Tijd dus om een aantal Hollywoodstilisten aan de tand te voelen, moeten ze bij The Outnet hebben gedacht.

 

Het jongere zusje van Net-a-Porter brengt een serie filmpjes uit waarin onder andere Anita Patrickson (stilist van Emma Watson), Jessica Paster (stilist van o.a. Emily Blunt en de Fanning-zusjes) en actrice Rebecca Romijn vertellen over dé jurken van het jaar. Eerste filmpje op het program: Anita Patrickson. De blonde Hollywoodstilist praat vol lof over Emma Watson en haar kleding. ‘Iemand als Emma Watson is echt een droom van een stilist – alles staat haar: van klassiek en vintage tot heel edgy en ze laat alles er ongelofelijk fashion forward uitzien,’ vertelt Anita in het filmpje.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien! Emma Watson door de jaren heen >

 

DRAMAQUEEN
Of Emma dit seizoen nog rode lopers zal betreden moeten we nog maar afwachten, voor de BAFTA Awards 2013 en de Golden Globes is ze namelijk niet genomineerd. Wél sleepte ze gisteren een award in de wacht voor ‘Best Dramatic Movie Actress’ tijdens de People’s Choise Awards. Die award nam ze in ontvangst in een überkort Peter Pilotto-jurkje uit de spring/summer 2013-collectie.

Meest gelezen

 

Bekijk hieronder de eerste video van The Outnet met Anita Patrickson. Wanneer het volgende filmpje uitkomt is nog niet bekend, maar hou de webshop in de gaten, zouden we zeggen. The Outnet verzamelde trouwens ook een aantal items bij elkaar die je, hup, in je online winkelmandje gooit om er net zo uit te zien als Emma. Slim.

 

De stilisten van Solange Knowles lieten ook het een en ander los >