Georgia May Jagger voor H&M

H&M komt met een heuse rock ‘n roll-geïnspireerde collectie. En wie is daar nou een beter boegbeeld voor dan Georgia May Jagger?

De beelden voor de nieuwste H&M-campagne zijn geschoten door sterfotograaf Terry Richardson in een Brits landhuis vol met muziekinstrumenten – het blijft natuurlijk een rock-’n-roll-collectie. Georgia is geen newby meer in de modellenwereld dus deze klus was dan ook geen zware voor haar. Bovendien, vorig jaar poseerde ze al met moederlief Jerry Hall voor de Zweedse kledinggigant. 

 

Ook poseerde Georgia samen met moeders voor Sunglass Hut >

 

Advertisement - Continue Reading Below

BRIGITTE BARDOT
In de collectie, die in februari in de schappen ligt, zitten onder andere een wit bikerjack met studs, een tie-dye jeans, een bouclé jasje en een grijze jurk. Wat Georgia zelf van de collectie vindt? ‘Ik vind de jurk geweldig. Hij is zo veelzijdig en op-en-top rock-‘n-roll,’ laat ze weten in een officieel statement. De beauty – die tijdens de shoot verdacht veel weg heeft van Brigitte Bardot in haar gloriejaren – liet ook nog wat los over haar carrièreplannen.

Meest gelezen

 

‘Wat ik momenteel aan het doen ben, vind ik erg leuk. Ik ben nog zo jong dat ik me moeilijk kan voorstellen wat ik over tien jaar doe. Ik houd erg van fotograferen, dus het zou leuk zijn als ik me daar in de toekomst meer mee bezig kan houden.’ Ach, en met een pappie als rockster, een mammie als voormalig model en handen vol vrienden in de business, moet dat geen probleem zijn lijkt ons zo.

 

PS - Naast Georgia is er ook een bekend gezicht gesignaleerd voor de nieuwste H&M Underwear-campagne. Jawel, het is David Beckham. Alweer. Maar! Deze keer in een ander sausje. De voetballer speelt namelijk een actieheld in een filmpje voor H&M, geregisseerd door filmregisseur Guy Ritchie. Gaat wat beloven dus.

 

In actie: David Beckham voor H&M >