JPG @ de Bijenkorf Rotterdam

De Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier komt naar Nederland! En wel voor de opening van de tentoonstelling in de Kunsthal The Fashion World of Jean Paul Gaultier.

Maar, geen flitsbezoek voor de designer. Hij blijft nog even gezellig hangen en bezoekt ook de Bijenkorf te Rotterdam. De gevierde Parijzenaar is daar op zaterdag 9 februari (vanaf 12.30 uur) te vinden ter ere van een heuse JPG pop-up store op de parterre van het warenhuis.  

          
BRETONSE WAREN
In de pop-up shop zal gedurende vier weken de zo kenmerkende Bretonse streep van de Franse couturier terugkomen in diverse items zoals dames- en herenshirts. Daarnaast kun je ook allerlei luxe lederwaren met tattooprint, sieraden in sailor-stijl en accessoires als paraplu’s en sleutelhangers scoren.

Advertisement - Continue Reading Below

       

Die streep is overigens ook deze winter helemaal on trend

           
FOTO- EN SIGNEERSESSIE
Maar er is meer! Want naast de pop-up shop staan drie etalages in het teken van Jean Paul Gaultier en worden delen van het pand ook voorzien van de blauw-witte Bretonse streep. Als kers op de modetaart houdt het enfant terrible van de mode speciaal voor genodigden een foto- en signeersessie.

Meest gelezen

        
Bij die signeersessie zijn, maar niet uitgenodigd? Niet getreurd, je maakt nog kans om Jean Paul Gaultier in levenden lijve te zien. Hoe? Stel het meest creatieve, originele en op Jean Paul Gaultier geïnspireerde board samen op Pinterest. De Bijenkorf kiest daaruit twee winnaars die het indrukwekkende boek dat gemaakt is over zijn 35-jarige carrière ontvangen én dit kunnen laten signeren op 9 februari. Hop, pinnen maar

             
Zien: de Jean Paul Gaultier spring/summer 2013-catwalkshow >