Levi’s ♥ Liberty London

Ontsteek de vreugdevuren! Liberty London en Levi’s maken samen een collectie.

Liberty’s flikte het al eerder, een dergelijke dottige samenwerking. We denken aan een Nike en een Dr. Martens. En hoewel het Amerikaanse Levi’s en het Britse Liberty London van oorsprong mijlenver uit elkaar liggen, gaan ze wonderwel samen in de mix.

 

BLOEMEN HOUDEN VAN BROEKEN
De lijn zal bestaan uit zo’n vijftien knappe stukken, van skinnies, shorts en vesten tot jasjes en tassen. De speciaal voor de gelegenheid gemaakte Liberty-print wordt gecombineerd met Levi’s denims waarbij de blommenstofjes op de jeans of in de voering zijn gestikt.
   
Jennifer Carlin, een senior designer bij Levi’s verklaarde aan ELLE.com: 'We zijn opgetogen over de unieke samenwerking met Liberty waarbij denim wordt gecombineerd met bijzondere stoffen. Het is een geweldige kans om dit Amerikaanse erfgoed te delen met dit typisch Britse merk.’

Advertisement - Continue Reading Below

  
De Levi’s X Liberty London-collectie zal in april exclusief in de Liberty-shop in Londen verkocht worden en begin mei online en wijdverspreid verkocht gaan worden. Of en wanneer wij in Nederland verwend worden met de collectie is tot op heden nog niet duidelijk. 

 

Ook al zo´n lekkere collabo: Matthew Williamson X Ballantyne >