Update: Missoni-vermissing

Hoewel de vermiste Vittorio Missoni nog steeds niet gevonden is, is er wel weer reden voor een update.

Na het verschrikkelijke nieuws dat Vittorio wellicht gekidnapt zou zijn, is er nu beter nieuws voor de Missoni’s. Zo werd afgelopen weekend duidelijk dat een Venezolaanse militaire radar de plaats zou kunnen aantonen waar het verloren vliegtuigje hoogte begon te verliezen. Helaas laat de Italiaanse ambassade in Caracas (de hoofdstad van Venezuela) weten dat het vliegtuig is verdwenen boven een gebied waar het water 2000 meter diep is. En helaas is dat voor de huidige zoekinstrumenten te diep. Maar! Er wordt gelukkig gezocht naar alternatieve instrumenten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BERMUDA DRIEHOEK 2.0?
Omdat de zaak nog niet mysterieus genoeg is, wordt er nu ook beweerd dat de plaats waar het vliegtuig vermoedelijk is verdwenen, ‘Los Roques Curse’, net zo iets is als de Bermuda Driehoek. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw zijn er tenminste vijftien vliegtuigen gecrasht of verdwenen. Laten we hopen dat het voor Vittorio Missoni, zijn vrouw en de vier andere inzittenden niet op dezelfde manier afloopt.

Meest gelezen

 

Angela Missoni, zus van, zal in ieder geval nog niet bij de pakken neer gaan zitten. ‘We gaan door met zoeken in alle mogelijke richtingen tot we ze hebben gevonden. We willen alles geprobeerd hebben en we weten dat we kunnen rekenen op de voortdurende steun van de Italiaanse en de Venezolaanse autoriteiten, wiens constante betrokkenheid oneindig wordt gewaardeerd,’ laat ze aan WWD weten.

 

De Venezolaanse en Italiaanse autoriteiten gaat nog tot en met zondag het betreffende gebied doorzoeken. Wordt vervolgd dus.

 

Lees hier meer over de vermissing van Vittorio Missoni >