Sky Ferreira voor Saint Laurent Paris

Muzikant? Model? Muze? Sky Ferreira doet het allemaal en schittert in de nieuwe Saint Laurent Paris Pre-Fall 2013-campagne.

Hedi Slimane houdt duidelijk van zangvogeltjes. Na een uitstapje met nineties-superster Beck, trekt-ie nu Sky Ferreira aan haar kraagje voor een hagelnieuwe Saint Laurent Paris-shoot.

 

ROCKSTERREN
De 20-jarige Amerikaanse popzangeres kreeg gitzwarte cat-eyes aangemeten en werd gehesen in Slimanes nieuwste Pre-Fall 2013-ontwerpen voor Saint Laurent Paris. De collectie heeft wederom duidelijk de Slimane-stempel gekregen. Van superstrakke skinny’s en paillettentops tot items met doorschijnend kant en leren details; rocksterren-allure ten top. Gemixt met de platinablonde Sky als boegbeeld zorgt dit dan ook voor een match made in heaven.   

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: het volledige lookboek met Sky Ferreira in de hoofdrol >

 

De jonge Sky is trouwens geen groentje in de modewereld. Zo stond ze al voor de lens van Mario Testino voor verscheidene (mode)magazines en zat ze tijdens de afgelopen Saint Laurent Paris-catwalkshow front row naast Marc Jacobs. Wij gokken dan ook dat dit niet haar laatste modeklus zal zijn.