Filmpje: Public Garden - Chanel

Leun achterover en kijk Chanels zalige korte rolprent Public Garden geregiseerd door Karl Lagerfeld himself én met rollen voor Lindsey Wixson en Karls petekind Hudson Kroenig.

Kaiser Karl flikt het weer. In deze korte film geschoten in zwart-wit komt de gehele spring/summer 2013 voorbij in een liefelijk tafereel in de tuin van het Rodin Museum in Parijs.

 
VERHAALTJE
Modellen Lindsey Wixson en de Nederlandse Stef van der Laan strijken neer in het park om hun nieuwe schatten van Chanel te bewonderen. Voorbij komt ook de Franse schone Aymeline Valade in een vergelijkbaar ensemble. Als blikken konden doden…
 
Dan verschijnen de knappe Brad Kroenig – mannelijke muze van Karl – en zoonlief (in zoete trui met Choupette erop) ten tonele. De meisjes lonken, het jochie steelt de show… Afijn, kijk zelf maar even verder. Saillant detail is dat het zoontje van Brad in het echte leven petekind van Karl is en regelmatig ook op het plankier verschijnt.
 

Advertisement - Continue Reading Below

ACT 1 & 2
De ware Chanel-fan merkt trouwens op dat de kleding die te zien is in de rolprent niet voorbijkwam op de catwalk in het Grand Palais tijdens Fashion Week (s/s 2013). Dat komt naar verluidt omdat de kleding in de film deel uitmaakt van het zogenoemde ‘Act 1’ van de Chanel s/s 2013-collectie, een meer draagbare lijn. 'Act 2' staat voor de ‘artistieke’ collectie die wél op het plankier geshowd werd.

Meest gelezen

 

CHANEL - PUBLIC GARDEN