Dree Hemingway en Liu Wen voor Esprit

Esprit heeft er naast boegbeeld Gisele Bündchen, twee nieuwe bekende gezichten bij: Dree Hemingway en Liu Wen zijn de nieuwe ‘campagnemuzes’ van het kledingmerk.

De campagne moet nog officieel van start gaan, maar via social media is Esprit haar fans al lekker aan het maken met nieuw lente/zomer-waar, aangeprezen door jaloersmakend mooie verschijningen in de vorm van Dree Hemingway en Liu Wen. Laatstgenoemde ken je als het allereerste Chinese model dat over het Victoria’s Secret-plankier liep. Daarnaast was Liu Wen al eens gezicht van Estée Lauder, Marni, Lane Crawford, Diesel, Calvin Klein en Benetton. Ook Dree Hemingway behoeft weinig tekst en uitleg. Deze acterende achterkleindochter van Ernest Hemingway mocht al eerder op komen draven voor Gucci, Jean Paul Gaultier, Valentino, H&M, Chanel en Paco Rabanne.

Advertisement - Continue Reading Below

 

WERELDTOUR

Enfant terrible onder de fotografen, Terry Richardson, tekende voor de klus. Op Esprits Facebookpagina vind je behind the scenes-foto's van de shoot in zonnig Rome en op Esprit.com kun je een making of-filmpje bekijken. Het Aziatisch-Amerikaanse duo, dat Liu en Dree samen vormen lijkt een link te hebben met de toekomstplannen van het Californische label; Esprit grijpt enerzijds stijl-wise momenteel flink terug naar haar Amerikaanse roots, maar timmert anderzijds ook hard aan de weg met het oog op groei op de Aziatische markt.

 

Doe je downward dog in een yogapak van Esprit >