Kate Moss voor Rag & Bone s/s 2013

Omdat het Kate is. Voor Rag & Bone. Omdat geduld een schone zaak is, maar wachten tot de beelden in de bladen te zien zijn toch verdomd lang duurt. Dáárom alvast onder luid applaus op je beeldscherm: deze eerste kiekjes van Mrs Hince als s/s 2013-boegbeeld voor Rag & Bone.

Het is de tweede keer dat Kate haar nog immer mooie gezicht leent voor het Amerikaanse ontwerpersduo, dat oorspronkelijk uit de UK komt. Voor afgelopen herfst/winter 2012-collectie kwam ze al in actie. Maar het leuke van deze nieuwe lente/zomer 2013-campagne is dat de shoot verplaatst werd naar de hometown van zowel Kate als de designers. En dat leverde deze mooie 'Britse kiekjes' op. ‘We hadden geluk met het natuurlijke licht op die dag en schoten een paar coole foto’s van Kate met een natuurlijke lach, in haar thuisomgeving,’ licht ontwerper David Neville de lucky shots toe aan ELLE UK.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ZOALS HET TOESTEL THUIS FLITST...
Alasdair McLellan – niet vies van een fotoshoot met topmodellen (Lara Stone! Daphne Groeneveld!) – is de fotograaf die deze serie aan zijn portfolio mag toevoegen. Kate, die onlangs 39 is geworden, is nog verre van toe aan ‘pensioen’. Naast Rag & Bone wurmde ze zich voor aankomend zomerseizoen o.a. in kleding van goede vriend Riccardo Tisci voor Givenchy en in schoeisel van schoenenontwerper Stuart Weitzman.

 

Dree Hemingway en Liu Wen zijn de nieuwste aanwinsten van Esprit >