Video: Bon Qui Qui voor Alexander Wang

Alexander Wang bewandelt nimmer de gebaande paden en maakt van zijn nieuwste s/s 2013-campagne een heuse comedysketch.

Meest gelezen

Om je ieder seizoen op te verheugen, die nieuwe campagnevideo’s voor T by Alexander Wang. Waar we de vorige keer meedeinden op de hiphopdeuntjes van Azealia Banks, schuddebuiken we dit keer van het lachen door comédienne Anjelah Johnson, oftewel: Bon Qui Qui.

 

BON QUI QUI
Oké. Even uitleggen. Bon Qui Qui, een knettergekke apathische medewerker van een fictief fast food restaurant die iedereen haat, wordt vertolkt door Anjelah Johnson, die deel uitmaakt van de Amerikaanse sketchcomedyserie MADTV. Anjelah had haar hilarische type'tje al aan de wilgen gehangen, maar voor Alexander Wang blaast ze Bon Qui Qui nieuw leven in. En da’s maar goed ook, want deze campagne suist wat ons betreft meteen door naar nummer één.

Advertisement - Continue Reading Below

 

'We wilden iets anders doen, naast muziek, en wilden humor in onze campagne stoppen,' verklaart Alexander Wang aan Style.com. 'Ik zag Bon Qui Qui drie jaar geleden voor het eerst. […] Ik kijk er nog steeds één keer per week naar wanneer ik een oppepper nodig heb.'

 

NAME-DROPPING, GURL!
Hoewel Bon Qui Qui de dolkomische hoofdrol vertolkt, maken daarnaast ook een stel bekende (mode)namen hun opwachting. Wij noemen een Simon Doonan, Alessandra Ambrosio en rapper A$AP Rocky.

Meest gelezen

 

‘Het was geweldig om ook wat vrienden en mensen uit de mode-industrie uit te nodigen en om te zien hoe ze omgingen met BQQ. De chemie, of het gebrek aan, was de kers op de taart.’ Aldus Wang aan Style.com. En het resultaat? Price-less. Kijk zelf maar…