Karen Millen kiest Amber Le Bon

Hatsa, weer een nieuwe campagne! Dit keer springt Amber Le Bon voor de camera van Karen Millen.

Meest gelezen

Van de ene telg met bekende rock-ouders naar de andere. Amber Le Bon volgt Tali Lennox op als boegbeeld van Karen Millen. En de eerste shots zijn al binnen!

 

TRÈS BON
Gisteren gaven we je op onze Facebookpagina al een sneak-peek van Amber Le Bon tijdens een lunch in Londen met Karen Millen, maar vandaag zijn daar de officiële kiekjes. Voor de gloednieuwe s/s 2013-campagne van het Britse modemerk werd de stoere Amber Le Bon in allerhande outfits gehesen; van een chique A-lijn jurk tot stoer bikerjasje. De nieuwe collectie is dan ook een mix van verschillende stijlen, met strakke silhouetten, futuristische details, stoere sportswear-accenten en sixties plús Japanse invloeden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook helemaal bon: Bon Qui Qui voor Alexander Wang >

 

Terug naar Miss Le Bon. Want waar hebben we die achternaam eerder gehoord? Juist, Amber is de dochter van Duran Duran-zanger Simon Le Bon en model Yasmin Le Bon. De 23-jarige Amber stapte al snel in haar moeders voetsporen en stond op jonge leeftijd al voor de lens van grootheden als Anders Overgaard, Rankin en Bryan Adams.

 

Bij Karen Millen zijn ze dan ook in hun nopjes met de nieuwste aanwinst. ‘We zoeken altijd naar een zelfverzekerde vrouw met een sterke persoonlijkheid als gezicht van onze seizoenscampagne,’ vertelt Gemma Metheringham van Karen Millen in de persverklaring. ‘We hebben voor Amber gekozen omdat ze niet alleen beeldschoon is, maar ook heel creatief. Bovendien wijdt ze tijd aan in het oog springend liefdadigheidswerk. Deze interessante mix belichaamt de moderne, zelfverzekerde houding van de Karen Millen-vrouw.’ Amber Le Bon in actie zien? Bekijk hieronder het making of-filmpje van de kersverse campagne...

Meest gelezen