Modeshow voor Smurfin

Oh behave! Smurfin krijgt Le Look Smurfette; een eigen collectie en catwalkshow tijdens New York Fashion Week.

Smurfin heeft het carrièretechnisch goed voor elkaar gesmurfd. Naast één van de hoofdrollen in de bioscoopfilm The Smurfs 2 (Katy Perry sprak haar stem in), heeft het vrouwke ook een retegoeie modedeal gesloten met Highsnobette, een online streetwear-magazine uit Amerika. Lois Sakany en Samia Grand-Pierre, twee redacteuren van Highsnobette, creëerden namelijk een collectie gebaseerd op Smurfin: Le Look Smurfette; een stel opvallende modeitems waarbij blauw de boventoon voert, naar de opvallende huidskleur van het bekende figuurtje.  

Advertisement - Continue Reading Below

 
Minnie Mouse maakte haar modische entree op Londen Fashion Week >

 

I’M BLUE DABADEE DABADAA
En geloof het of niet: er komt ook een heuse catwalkshow van Le Look Smurfette. Op New York Fashion Week nog wel. Wat de redacteuren precies voor het modepubliek in petto hebben verklappen ze nog niet, behalve dat er een sweatshirt en een coltrui in de collectie zitten. De rest ontdekken we op 13 februari, dan moet het hele spektakel plaatsvinden.  

 
The Smurfs 2 verschijnt op 31 juli in de Amerikaanse en Nederlandse bioscopen. De maanden erna ligt de Smurfin-collectie in de schappen van Colette, Selfridges, Bloomingdale’s en Saks Fifth Avenue.