Skypen met Alber Elbaz

Dacht je dat je de Lanvin s/s 2013-campagnevideo zat te kijken, komt Alber Elbaz er opeens met zijn kwetter tussendoor.

Het zit namelijk zo, toen de voorjaarscampagne geschoten werd door Steven Meisel, zou Alber er eigenlijk gewoon bij zijn. Sandy dacht daar echter anders over en stuurde het complete vliegverkeer in New York in het honderd. Zo gebeurde het dat de koddige topontwerper in Parijs moest blijven.

 
WIE HEB IK AAN DE LIJN HALLO HALLO
Gelukkig was er Skype en zo kon de designer alsnog zijn enthousiasme over de campagnefilm overbrengen aan het team. Tenminste dat is wat er ogenschijnlijk gebeurt. Wat hij er van vindt? ‘It’s devine.’ The perspective is just sick, love love love.’ ‘I feel like i’m in a cloud.’ En dat alles in een moddervet Frans accent.

Advertisement - Continue Reading Below

 

CLUB TROPICANA
In de campagnebeelden, die een koele doch Californische feel hebben in een soort Club Tropicana-setting, zien we modellen Karlie Kloss, Saskia de Brauw and Daria Strokous voorbij komen in fabelhafte robes en dito tassen. De creatie van de campagne lag trouwens in handen van House Holme’s Ronnie Cooke Newhouse en Stephen Wolstenholme. De advertenties zullen volgende maand in de bladen staan en het campagnefilmpje getiteld I wish I was there is binnenkort te zien op Lanvins website.

Meest gelezen

 

Bekijk snel de allermooiste zomercampagnes >

 

SKYPEN MET ALBER ELBAZ IN LANVINS S/S 2013-CAMPAGNEFILMPJE