Hanneli Mustaparta X Diesel

Blogster, model, stilist. Hanneli Mustaparta is van alle markten thuis en zet haar talenten in voor de zomercampagne van Diesel Black Gold.

Meest gelezen

Voor de zomer 2013-collectie van Diesel Black Gold riep het label de hulp in van de Noorse modeblogger Hanneli Mustaparta. Niet alleen vroegen ze haar om het gezicht van de zomercampagne te zijn, ook heeft ze de styling voor haar rekening genomen.

     
De campagne bestaat uit vijf zwart-wit foto’s rondom de schone Hanneli. Gehuld in onder andere een leren motorjasje, een wit ‘optisch’ ritsjasje van leer en een niet geverfde denim broek met vijf zakken en een digitale ‘spray print’, geïnspireerd door de graffiti in een Oost Londens skate park.

Advertisement - Continue Reading Below

       
LIVESTREAM    
Over nog geen twee weken, op 12 februari, toont Diesel Black Gold haar a/w 2013-collectie in New York. De show wordt door middel van een livestream uitgezonden via internet. En geen reguliere livestream, maar eentje waarbij je kunt kiezen uit welk perspectief je de show wilt zien. Zo kun je kiezen voor de Models Line Up-angle, de backstage-angle of de Hanneli front row-angle. De livestream kun je t.z.t. zien via dieselblackgold.com.

Meest gelezen

   
Zien: de s/s 2013-zomercampagnes