Zien: zomercampagnes behind the scenes

Niets fijners dan, ondanks dit winterse weer, met je hoofd al in de zomerse wolken te lopen. Kijk mee naar drie behind the scenes-filmpjes van Louis Vuitton, Kenzo, Hudson Jeans en Gsus sindustries.

Meest gelezen

LOUIS VUITTON
Persoonlijk zijn we een beetje op Marc Jacobs, hoofdontwerper achter het modelabel Louis Vuitton. Helemaal als hij ietwat verlegen vertelt over de zomercampagne. En wel in het backstagefilmpje, waarin de Franse kunstenaar Daniel Buren – ontwerper van de schaakbordachtergrond – ook aan het woord komt. Kijken!

       

 

Advertisement - Continue Reading Below

         
KENZO
Hysterisch gekleurde dierenprints, het Aziatische model Ming Xi met korte blonde pruiken en het mannelijke model Jester White. Kijk mee achter de schermen tijdens het schieten van de s/s 2013-campagne door fotograaf Jean-Paul Goude.

      

 

Meest gelezen

      
Liever wat langer kijkvoer? Dit zijn dé filmtips du moment

             
HUDSON JEANS
Tijd voor een feitje: wist je dat de allereerste campagne waarin Georgia May Jagger – juist, dochter van – model was, die van Hudson Jeans was? Sinds die tijd is de schone blonde niet meer weg te slaan bij het label en neemt ze ook ditmaal de taak van ‘gezicht van’ op zich. Samen met haar broertje James Jagger en boyfriend Josh McLellan. En het schieten van deze campagne is gefilmd, speciaal voor ons. Omdat we vooral absoluut niet jaloers zijn op haar ellenlange benen. En haar knappe wederhelft. Absoluut niet.

     

 

        
GSUS SINDUSTRIES
Modelabel Gsus sindustries neemt ons alvast even mee op een mini-vakantie. En wel naar Afrika. Felle kleuren en vooral heel veel prints, dat is er te zien in de zomer 2013-campagne, geschoten door Jolijn Snijders. En dit filmpje is gemaakt achter de schermen.