LAMB X Burton Outerwear

In de categorie ‘samenwerkingen’ kunnen natuurlijk de kledinglijnen van de sterren niet achterblijven. Zie daar: Gwen Stefani’s L.A.M.B. in de mix met Burton, met als resultaat een speciale outerwear-collectie.

Gisteren kondigden we al een paar nieuwe samenwerkingen aan (Matthew Williamson voor Triumph! Oscar de la Renta voor The Outnet!) en vandaag – het houdt niet op – is er weer eentje bijgekomen. L.A.M.B. heeft voor Burton Snowboards een collectie van tien items ontworpen, waaronder stoere jacks, vesten, broeken en beanies. Warm van top tot teen, Gwen Stefani-style.

 
Nog een collab die vandaag bekend werd gemaakt >

Advertisement - Continue Reading Below

 
VROUWELIJK EN PUNK
In de collectie is de functionaliteit van Burton gemixt met een dikke vleug Gwen Stefani-stoerheid. Denk pied-de-poule patronen, oversized ritsen en de nodige punk details. Hoeven we niet langer in saaie, eenkleurige skikleding de piste af. Duurt nog even voordat-ie in de schappen ligt; vanaf september is de collectie verkrijgbaar op Burton.com en in Burton flagship stores wereldwijd. Prijzen variëren van € 15 voor een beanie, tot € 130 voor een stoer jack.

 
Bekijk de autumn/winter 2012-catwalkshow van L.A.M.B. hier nog eens >