Karl Lagerfeld-marathon

Tv-zender Arte trakteert modeliefhebbers op een Karl Lagerfeld-marathon.

Ook nog lang niet Karl-moe? Binnenkort worden we verwend met een heuse Karl Lagerfeld tv-marathon. De Frans-Duitse zender Arte zorgt er op 2 maart voor dat fans voor de tv kunnen kruipen voor een avondlang genieten van de excentrieke designer.

 

KARLS SCHETSEN
De avond draait tevens om regisseur Loïc Prigent, die inmiddels de vaste documentairemaker van de Franse modewereld lijkt te zijn. Van zijn hand komt namelijk ook de nieuwe documentaire Karl Lagerfeld se dessine (‘Karl Lagerfeld tekent zichzelf’), die op die avond zal worden uitgezonden. In 52 minuten geeft Monsieur Lagerfeld ons een kijkje in zijn wereld van illustraties. Hij laat je zien hoe zijn tekeningen altijd al belangrijk zijn geweest in zijn leven, van schetsen uit zijn kindertijd tot zijn blik op Parijs op papier.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Verder wordt er een kortere editie van de vijfdelige documentaire Signé Chanel uitgezonden en vult tot slot The Day Before: Fendi (Karl is naast creatief directeur van Chanel ook hoofddesigner van Fendi) uit 2009 het programma aan, beide ook van de hand van Loïc Prigent. In de agenda dus: 2 maart, Arte. Tijden zijn nog niet bekend, dus hou je tv-gids in de gaten. Al plannen die avond? Via Gemistgemist.nl kun je alle programma’s terugkijken.

 
Speaking of… Gisele Bündchen is het nieuwe gezicht van Chanel Beauty >