Zien: nieuwe campagnevideo’s

Hoogste tijd voor uw wekelijkse bulk campagnevideo’s die zeker niet te missen zijn. Op het program: Stella McCartney, Donna Karan en Pepe Jeans London.

Meest gelezen

STELLA MCCARTNEY X RED NOSE DAY
Vertelden we laatst al dat Kate Moss het gezicht is van Stella McCartney’s minilijn voor het Britse Red Nose Day, nu is de commercial slash het behind-the-scenes-filmpje gelanceerd. En die wil je natuurlijk zien. Want: Kate Moss in de hoofdrol én het filmpje wordt aan elkaar gepraat door onder andere Cameron Diaz, Liv Tyler en Stella McCartney herself. Scrol naar beneden en press play.
 
DONNA KARANS PANTY
Donna Karan maakte van haar nieuwe beenmodecampagne een ware minifilm. Wat er te zien is in Haven’t we met before? Felicity Jones die zich aankleedt, naar een bar gaat en een man verleidt, mede dankzij haar DKNY-panty. We kid you not. Een beetje (lees: een boel) fantasie is dus wel een vereiste. Afijn. Genoeg gezegd. Moet je gewoon even bekijken, via deze link.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Prada's zomercampagne met o.a. Saskia de Brauw al gezien? >

 

CARA DELEVINGNE VOOR PEPE JEANS LONDON
Men neme Cara Delevinge, meerdere toffe jeansoutfits waar je hebberig van wordt, een (appetijtelijk) mannelijk model, ’n lekker rockdeuntje op de achtergrond, een grappige setting in hartje Londen and it’s a wrap – de nieuwe, hysterische commercial voor Pepe Jeans London. Instarten maar.

 

STELLA MCCARTNEY X RED NOSE DAY

 

Meest gelezen

 

PEPE JEANS LONDEN