Nu in de winkel: groot modenummer

Een goed excuus voor een nieuwe lading kleding: we gaan de lente tegemoet! Dit extra grote modenummer geeft je een goede dosis inspiratie.

Statementstrepen mogen niet ontbreken in je garderobe, daarom presenteren wij ‘m op drie verschillende manieren. En ook lentefrisse geuren en kleuren zijn aanwezig in de nieuwe ELLE. Verder: hoe zit het ook alweer met alle ontwerpers? Bij Dior werd John Galliano vervangen door Raf Simons en bij Balenciaga vertrok Nicolas Ghesquière om te worden opgevolgd door Amerika’s wonderkind Alexander Wang.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Streetstyle is big business, maar is het nog wel zo authentiek en eigen? Niet echt. Gelukkig komen de goede blogs vanzelf bovendrijven, de slechte worden vergeten en ondertussen is het straatbeeld veel leuker geworden nu mensen durven op te vallen.

 
En naast uitgebreide (mode)reportages vind je in dit nummer ook o.a. een interview met Scarlett Johansson, die van sweatermeisje uitgroeide tot sekssymbool. In deze nieuwe editie vertelt ze wat ze daar zelf eigenlijk van vindt.

Meest gelezen

 
OOK IN HET MAARTNUMMER
> Nineties, we salute you! De jaren negentig zijn terug;
> Trends van beatnik-chic tot het verre Oosten, en strandklassiekers à la Coco Chanel;
> Interviews met o.a. ontwerper Maarten van der Horst en actrice Hannah Hoekstra;
> Oooh Bowie, ode aan een mode-icoon, en
> Waarom positief denken niet zalig maakt.

 
Haastje-repje dus en koop snel dit wél 260 pagina’s tellende nummer! Vanaf vandaag ligt-ie in de winkel.

 
PS - Kan jij niet genoeg tassen hebben? Dan is er nu een perfecte aanbieding voor je. Bij een jaarabonnement krijg je een leren tas van Cowboys bag t.w.v. € 129,95 cadeau. Nu samen voor maar € 69,95.