Zien: deel 5 uit Miu Miu Women’s Tales

Kijk, dat noemen we nog eens een short film: Miu Miu’s vijfde film uit de serie Women’s Tales biedt bijna tien minuten goede muziek, een echt verhaal én – niet te vergeten – allemachtigprachtige items uit de Miu Miu lente/zomer 2013-collectie.

Meest gelezen

Niets ten nadelen van de inspirerende, soms grappige en veelal artistieke campagnefilmpjes die dagelijks onze lunchbreak opleuken, maar Miu Miu’s laatste aanwinst in de short film-serie Women’s Tales, met actrice en voormalig model Gabrielle Union in de hoofdrol, is met recht een modische short film te noemen. Met een mooi verhaal (Gabrielle speelt een met liefdesverdriet overladen vrouw, die er uiteindelijk met behulp van vrienden en familie weer bovenop komt), prachtige settings (dat huis!), goeie muziek en niet te vergeten: hebberigmakende kledij. Iedereen in het bijna tien minuten durende filmpje is immers continu gekleed in Miu Miu’s nieuwste zomercollectie, wat, toegegeven,  dan wel weer een tikkie onecht (lees: hemels) overkomt. En dat zonder een enkele dialoog...

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier de Miu Miu s/s 2013-catwalkshow >

 

SISTERHOOD
De film, geregisseerd door de award winning regisseuse Ava Duvernay, kreeg de naam The Door, omdat alle vrienden (o.a. gespeeld door actrices Alfre Woodard, Emayatzy Corinealdi, Adepero Oduye en Goapele) door ‘de deur’ binnenlopen om Gabrielle te troosten. Eerdere afleveringen van Miu Miu's Women’s Tales gemist? Zoals de naam eigenlijk al zegt, zijn alle films geregisseerd door vrouwen, elk met een andere intellectuele achtergrond, maar die één ding gemeen hebben: hun liefde voor mode én voor Miu Miu. Eerder kregen o.a. Sophie Vlaming en Gemma Arterton de zware taak dagenlang in Miu Miu-moois te acteren.

Meest gelezen

 

Inmiddels wel benieuwd? Starten maar, die film.

 

MIU MIU WOMEN’S TALES – THE DOOR