Lanvin X Minnie Mouse part II

Alber Elbaz en Minnie Mouse; they meet again.

Meest gelezen

Disney en designers; ze zijn al jaren geen vreemden van elkaar. Zo speelde Minnie Mouse tijdens de laatste Londen Fashion Week nog een grote rol en kropen diverse grote namen in de modewereld afgelopen Kerst voor Harrods in de designpen voor een nieuwe jurk voor hun favoriete Disney-prinses. En nu bereikt ons het nieuws dat de immer vrolijke Lanvin-designer Alber Elbaz Minnie Mouse in een custom-made feestjurk hijst voor het twintigjarige jubileum van Disneyland Parijs.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Minnie – sinds ze een Lanvin-jurkje aankreeg voor de Barney New York-kerstetalage afgelopen winter fervent Lanvin-fan (gokje) – zal op de feestdag in een ‘blue structured neoprene dress covered in glittering embellishments’ verschijnen – een hele mondvol voor een kleine muis. Lanvin lanceerde een korter-dan-korte (knipper en je mist 'm) teaserfilm op YouTube waarin te 'zien' is dat de Disney-ster de Lanvin-ateliers aandoet. ‘Toen ik haar twee jurken liet zien, wist ze meteen welke ze wilde,' laat Elbaz aan WWD weten. ‘Ze laat graag haar hoge hakken zien en houdt van oorbellen, juwelen, kleur en alles dat blinkt.’

Meest gelezen

 

Minnie Mouse is op 23 maart in de parade van Disneyland Parijs in de jurk te spotten, maar ook alvast op onderstaand beeld. Scrol ook naar beneden voor het filmpje.

 

NICHOLAS KIRKWOOD ♥ THE WIZARD OF OZ
Maar wat Lanvin en Minnie kunnen, kunnen Nicholas Kirkwood en The Wizard of Oz ook. De schoenenontwerper ging de samenwerking aan met het Britse luxe warenhuis Selfridges voor een schoenencollectie geïnspireerd op de nieuwe rolprent Oz The Great And Powerful. De collectie bestaat uit vier paar muiltjes en maakt deel uit van een grootschalig Shoe Carnival-event van het warenhuis (van 1 maart tot 21 april), waarvoor o.a. ook Rupert Sanderson en Charlotte Olympia exclusieve schoenen zullen ontwerpen.
 

Over Oz The Great and Powerful gesproken: OPI lanceerde ter ere van de film een bijbehorende nagellakcollectie >