Giles Deacon voor QVC

Designersieraden voor een prikkie? Kom maar door! Vooral als het om een speciale collectie van Giles Deacon gaat.

Een tikkeltje tacky, zo’n shopping-channel, maar bij QVC UK is het een andere zaak. Geen fitnessapparaten die je worden aangesmeerd, maar fraai designerwaar (Lulu Guinness!) dat ons doet watertanden. Nieuwste aanwinst van de Britse shopzender: Giles Deacon. De ontwerper creëerde onder zijn Libertine by Giles Deacon-label een kersverse sieradenlijn voor QVC.

 

TELEVISIEDEBUUT

Op 10 maart verschijnt de Britse ontwerper op de tv-zender van QVC om zijn eerste juwelenlijn voor de shopgigant te showen. Drie dagen eerder ligt de collectie al in de digitale schappen voor shoppers in Groot-Brittannië en iets later kan de rest van de wereld de hebberigmakende bling in het winkelmandje schuiven. De collectie bestaat uit vijftien stuks en is o.a. geïnspireerd op Edwardian-punk beetles, Giles’ befaamde illustraties en een discogroep uit de jaren zeventig. Klinkt spannend, niet?

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘We wilden iets creëren dat heel erg herkenbaar is als sieraden van Giles, als een duidelijk debuut voor de QVC-klanten,’ verklaart Deacon aan ELLE UK. ‘Mensen willen iets heel speciaals, maar ook iets dat betaalbaar en haalbaar is. Dat is wat we met deze sieraden doen. Het zal interessant zijn om te zien hoe het gaat lopen. Ik denk dat het een interessante stap voor QVC is om een project aan te nemen met een sterkere statement sieradenlijn dan ze eerder hebben gehad. I think they’ll be racing for their remotes!' Ha! Zo is dat.

 

De Libertine by Giles Deacon sieradencollectie – met prijzen die beginnen bij £14 (€ 16,25) – is vanaf 10 maart te koop via www.qvcuk.com.

 

Topshop gaat een bijzondere samenwerking aan met Google >