Zien: Chanel-horloge

Watch it: Première, het nieuwe horloge van Chanel. Aanschouw het nieuwe timepiece en de bijbehorende interactieve campagne.

Quelle heure est-il? Tijd voor Chanel om de Première, een klassieke polsklok uit 1987, te herlanceren. Twaalf verschillende versies zijn er met een zwart, vierkant uurwerk en een grove schakelband in staal, geelgoud, witgoud en sommige bezaaid met diamanten. Verschil met de originele versie is overigens minuscuul: het uurwerk is 2 millimeter breder – van 26 millimeter naar 28 millimeter – en de schakels zijn nu met de hand te verwijderen of toe te voegen.

Advertisement - Continue Reading Below

     

BOOM-BOOM-POW!
Om de vernieuwde Première met een flinke boom-boom-pow de wereld in te knallen, slingerden de knappe koppen van Chanel een interactieve campagne in de vorm van een website – waar je je al scrollend een weg baant door de klokken – en een heerlijke video. Maar wees gewaarschuwd: niet alleen de horloges springen in het oog. De hele video is gevuld met knap spul van Chanel. De schoenen! De jurken! De tassen! De accessoires! Geloof ons: je wil alles hebben.

Meest gelezen

  
Hoera! Gucci viert een verjaardagsfeest >
     
De twaalf Première timepieces van Chanel liggen vanaf april in Chanel-boetieks en kosten tussen de € 3.216,15 en € 21.316,38.

   

Bien, scrollen maar bij de interactieve Chanel-website en bekijk het ik-wil-nu-alles-hebben-filmpje Chanel Première nu hieronder: