Zoë Kravitz X Swarovski Crystallized

Zoë Kravitz lanceert in samenwerking met Swarovski een capsulecollectie.

Actrice, zangeres en model Zoë Kravitz heeft nóg een talent. De dochter van is in het bezit van een behoorlijke dosis stijlgevoel. En dat had men bij Swarovski Crystallized ook in de smiezen. Vandaar dat Zoë een capsulecollectie mocht maken in samenwerking met de kristallengigant. In armbanden, kettingen, ringen en oorbellen verwerkte ze haar geboortestenen (turquoise en tanzaniet) en andere Swarovski Elements.

Advertisement - Continue Reading Below

 
INDIA EN MAROKKO
De negen stuks uit de collectie moeten ‘organisch en vrolijk,’ gevoel oproepen, zo meldt Zoë aan WWD. ‘Ik was geïnspireerd door landen waar ik naar toe zou willen reizen, zoals India en Marokko. Die landen hebben zulke levendige landschappen, daar wilde ik de kleuren vandaan halen.’

 
Juwelenmerk Gemfields strikte Mila Kunis als gezicht >

 
Kravitz is niet alleen de ontwerpster, maar ook het gezicht van de collectie. Logisch, lijkt ons zo. Fotograaf Guy Aroch legde de telg van rocker Lenny Kravitz en actrice Lisa Bonet op de gevoelige plaat vast.

 
De lijn is te verkrijgen in de Swarovski Crystallized-winkels in New York, Londen en Oostenrijk, en online via swarovski-crystallized.com. Prijzen variëren van € 90 tot € 194.