Natalia Vodianova ontwerpt pumps

Het goede doel steunen én in de schoenen van een topmodel staan? Kan! Met Natalia Vodianova’s kersverse schoeisel voor Centro.

Meest gelezen

Dat Natalia Vodianova meer dan een knap koppie alleen is wisten we al. Zo groeide ze op in een sloppenwijk in Rusland, maar wist ze toch al op jonge leeftijd een voet tussen de deur te krijgen in de mode- en filmwereld. Oh, en wist je dat de 30-jarige Natalia ook nog eens drie kids heeft? Én een stichting, genaamd de Naked Heart Foundation? En precies voor dat laatste project heeft het topmodel samen met high-street gigant Centro een schoenencollectie ontwerpen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BIG PUMPIN’
Natalia Vodianova – die we tijdens de modeweken immer aan de arm van vriend Antoine Arnault, zoon van LVMH-baas Bernard, zien – schetste erop los voor een Centro-pump met metalen hak, die vervolgens werd gegoten in drie verschillende kleuren: roze, beige en zwart.

 

Een flinke duit hoef je er ook niet voor uit te geven, want de pumps kun je vanaf morgen voor € 70 exclusief via Net-a-Porter shoppen. Het beste: de gehele opbrengst gaat naar Natalia’s Naked Heart Foundation, die parken en speeltuinen bouwt in de armere delen van Rusland. Thumbs up!

Meest gelezen

 

Ook in de categorie topmodellen & schoenen: Anja Rubik ging aan de slag voor Giuseppe Zanotti >