G-Star werkt samen

G-Star regelt de ene na de andere samenwerking. De sleutelwoorden: brillenlijn, tentoonstelling en Skrillex. Een korte update.

Meest gelezen

G-Star RAW, het jeanslabel van Neerlandsche bodem dat het meer dan goed doet in de wijde wereld, timmert lekker aan de weg en 2013 lijkt echt het jaar van de spijkerbroekengigant te zijn. En wel hierom:
      

VOOR OP DE NEUS
Aankomend najaar kun je naast kleding, tassen en schoenen ook brillen van G-Star verwachten. Het denimlabel is de samenwerking aangegaan met Marchon Eyewear, Inc. De twee bedrijven gaan samen een brillen- en zonnenbrillencollectie te produceren en distribueren onder de naam G-Star. De monturen die uit de samenwerking ontstaan worden rauw en industrieel, laat Jos van Tilburg (CEO van G-Star) weten in een officieel bericht. De (zonne-) brillen liggen oktober 2013 in de schappen.

Advertisement - Continue Reading Below

     

THE ART OF RAW

Heb je The Art of RAW – het laatste campagnefilmpje – van G-Star al gezien? Niet gezien? Kijk ‘m dan nu hier. Gezien? Mooi, dan kunnen we verder. In het arty farty filmpje wordt de muziek van de Amerikaanse producer Skrillex gebruikt. Maar daar eindigde de samenwerking tussen de twee niet. Naast liefde voor muziek heeft Skrillex ook belangstelling voor het maken van prints en tekeningen. Samen met G-Star benutte hij dit talent door zijn favoriete denim – de G-Star Elwood – een nieuwe look te geven. De broek, die blinde naden en leren bekleding heeft op de zakken en het hielstuk, is door Skrillex versierd met handgetekende illustraties van geinige diepzeedieren. Illwood, want zo heet het bewerkte model, is daarnaast te herkennen aan het III-logo op de coinpocket en achterzakken.

Meest gelezen

     

De G-Star Skrillex Illwood Limited Ediotion is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 15 maart in 12 verschillende G-Star RAW-winkels.

            

DENIM KIJKEN
Bert Teunissen, de fotograaf die meerdere prachtige campagnes schoot voor G-Star, gaat exposeren. En wel in de kunstgalerie van Piet Hein Eek in Eindhoven. Vanaf zondag 3 maart is zijn schone werk te bewonderen. De expositie heet Op reis met Bert Teunissen en is er één met meerdere lagen. De titel verwijst letterlijk naar de carrièrereis die Teunissen heeft gemaakt en al zijn opdrachten zag hij als tussenstops, waaronder dus de opdrachten die hij deed voor G-Star.

     

De tentoonstelling Op reis met Bert Teunissen is vanaf zondag tot 15 juni te bewonderen in de kunstgalerie van Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30, Eindhoven. De entree is gratis. Kijk voor meer info op www.pietheineek.nl.

        

Deze expo mag je niet missen: Jean Paul Gaultier in de Rotterdamse Kunsthal >