Charlize Theron voor Toms III

Actrice en goeddoener Charlize Theron kruipt voor de derde maal achter de ontwerptafel voor een collectie voor schoenenmerk Toms.

Charlize Theron, actrice, geboren in Zuid-Afrika. Yep, that’s right, deze knappe kop is niet geboren in Hollywood, maar bracht haar jeugd door op de boerderij van haar ouders in de buurt van Johannesburg, Zuid-Afrika. Hoewel haar jeugd allesbehalve makkelijk was, knokte ze zich richting de top. En nu is ze terug in Zuid-Afrika.
         
CHARLIZE THERON AFRICA OUTREACH PROJECT
En wel met het ‘Charlize Theron Africa Outreach Project’. Samen met schoenenlabel Toms ontwierp ze al tot tweemaal toe een collectie waarbij de opbrengsten naar haar goede doel gingen. Wederom liet ze het acteerwerk even voor wat het is en sloeg ze aan het ontwerpen. Het resultaat? Een stel vrolijke oranje Toms-stappers. Extra leuk: bij aanschaf van een stel Toms, ontvangt een kind in Zuid-Afrika óók een paar schoenen.
  
De Toms-schoentjes zijn vanaf maart verkrijgbaar via Toms.com.
         
PS - Ook graag een handje helpen voor het goede doel? Toms verloot een zogenoemde ‘giving trip’. Meedoen? Stuur tot 4 maart je motivatie in 100 woorden (aangevuld met foto’s). Vervolgens kan er tussen 4 maart en 21 april worden gestemd. Meedoen kan via Toms.com.
        
Ook Natalia Vodianova ontwerpt schoenen voor het goede doel >

Advertisement - Continue Reading Below