Alexander Wang voor Samsung

Alexander Wang is on a roll. De 29-jarige ontwerper heeft nog maar net zijn debuutcollectie voor Balenciaga gepresenteerd of hij komt alweer met een nieuw design. Een ontwerp voor een print, ditmaal. En dat deed hij samen met Samsung.

Eh, Samsung is toch een mobiele telefoonmerk? Ja dat klopt. Het zit namelijk zo: Alexander Wang, niet vies van een printje, besloot een nieuwe print te ontwikkelen. En dat deed hij door schetsen en foto’s – gemaakt door fotografen, stilisten en vrienden van Wang mét hun Samsung Galaxy Note II – samen te voegen en zich er door te laten inspireren. En daar kwam dus een print uit, die wordt gebruikt voor een nieuwe Alexander Wang-tas. Talking about modern fashion!
         
TYPISCH WANG
Het ontwerp is typisch Wang: zwart-wit met een soort wolk-achtig patroon. En hoe leuk: de opbrengsten van de speciale Alexander Wang-tas gaan naar Art Start, een goed doel dat kunst gebruikt om de creatieve talenten van risicojongeren te ‘voeden’.
        
Wanneer de tas verkrijgbaar is blijft nog even gissen, maar tot die tijd kunnen we ons vergapen aan de allereerste Alexander Wang voor Balenciaga-collectie. Graag gedaan.
        
Ook Beyoncé, Salma Hayek en Frida Giannini zetten zich in voor een goed doel >
      

Advertisement - Continue Reading Below