Beste vrinden: David Bowie & Paul Smith

Paul Smith verzorgt het officiële T-shirt voor David Bowies nieuwe album The Next Day.  

Hij mag dan een ouwe rocker zijn, David Bowie weet als geen ander de nodige buzz te creëren voor het lanceren van zijn langverwachte nieuwe plaat The Next Day. Bracht hij vorige maand nog een clip uit met niemand minder dan actrice Tilda Swinton en she-male Andrej Pejic, ditmaal chartert hij makker Paul Smith voor het ontwerpen van het officiële albumshirt.

 

HELDEN 
Een albumshirt? Ja, vanzelfsprekend een albumshirt. Het katoenen T-shirt is in discrete Paul Smith-signatuur ontworpen met een referentie naar Bowies Heroes-albumhoes. De foto voor die hoes werd geschoten door Masayashi Sukita die dan weer toevalligerwijs op dit moment exposeert in Smiths Space Gallery in Tokio. Jonathan Barnbrook is trouwens verantwoordelijk voor het ontwerp.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Voor Paul Smith was het vanzelfsprekend dit T-shirt voor Bowie te fiksen. 'David Bowie has worn a lot of Paul Smith throughout his career and I was excited and delighted when asked if I would do the official T-shirt for his album, The Next Day,' aldus Smith. Ook verklapte hij later dit jaar met nog meer leuke een-tweetjes met Bowie te komen.  

 
Het shirt is vanaf morgen verkrijgbaar voor 70 pond via paulsmith.co.uk.