Riccardo Tisci voor Rihanna

Wereldsterren en Givenchy; het blijkt een diepgewortelde liefde. Wie dit keer de paspop van Riccardo Tisci is? Rihanna.

De creatief directeur van Givenchy kroop in de tekenpen voor een stel ‘haute stage costumes’ voor RiRi’s Diamonds World Tour. Het publiek in Buffalo kreeg afgelopen vrijdag een primeur van de samenwerking, toen Rihanna’s wereldtour officieel van start ging.  

 

SHINE BRIGHT LIKE A…
De zangeres droeg een zwarte vloerlange cape van zijden crêpe met een geborduurde kraag en een stel zwart-witte, leren lieslaarzen met vetersluiting. Aan WWD laat Riccardo Tisci, die ook voor o.a. Kanye West aan de slag ging met touroutfits, weten dat de kostuums voor Rihanna ‘female empowerment en urban haute couture elegance’ moeten uitdragen. ‘Rihanna staat voor wat jong en amazing is deze dagen. Ze is punk en getalenteerd. Verder is ze ook nog eens intelligent, energiek en een pure schoonheid. Ze is het gezicht van haar generatie.’ Aldus de ontwerper. Poeh, poeh, een waar love fest tussen de twee dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Andere koek. Trouwt Jennifer Aniston in Valentino? >

 

Waar Rihanna zich nog meer in hijst tijdens haar tour? Nou, een beprinte parka met gouden kogelmotieven, borduursels en Swarovski-details, met daaronder een zwart-witte leren beha met gouden gespen en borduursels van sterren en zwarte zijde satijnen mini-shorts. Om de boel af te maken ontwierp Tisci ook nog een couture bril met gouden hardware, een gouden metalen haaientandketting met ‘RIRI’ erop en witte kristallen oorbellen.

 

Tijdens Rihanna’s concert eind juni in de Ziggo Dome staat je dus naast flink wat dansbare deuntjes ook een staaltje haute couture te wachten.