Christian Dior X Harrods

Christian Dior takes over! Binnenkort kun je je in warenhuis Harrods onderdompelen in Dior-mania.

Het befaamde Britse warenhuis slaat namelijk de handen ineen met Christian Dior voor een heuse takeover. Vanaf deze lente doet Harrods een tribute aan het Franse modehuis met allerhande in-store activiteiten, een spectaculaire eigen etage en zelfs een never-before-seen tentoonstelling.

 

Dat het niet zomaar een samenwerkinkje is, blijkt wel uit de spetterende etalage die de twee voor je in petto hebben. Het thema voor de windows is ‘French Savior Fair and British Charm’ en daarvoor worden onder andere iconische postbussen en telefooncellen uit Londen, een stel exclusieve Dior-producten en flink wat potten grijs en wit (de huiskleuren van Dior) aangerukt. Daarnaast zullen de Royal Beefeaters-beren van Harrods door creatief directeur Raf Simons in een knap Dior-outfitje worden gehuld. Oh, j’adore!
 

Advertisement - Continue Reading Below

STARS IN DIOR
Maar dat is nog láng niet alles. Stap maar even in de overdadige lift van Harrods en je treft op de vierde verdieping ‘The ultimate Dior experience’ aan. Wanneer je de lift uitstapt bots je pardoes tegen een reconstructie van de gevel van 30 Avenue Montaigne (van ’t beroemde Dior hoofdkantoor in Parijs) aan. Daarna waan je je in de wondere wereld van de Lady Dior-tas (waarvan Jennifer Lawrence du moment het boegbeeld is) en nog meer Dior-moois.

Meest gelezen

 

Loop je nog even door dan zie je er ook de iconische Dior-jurken die sterren als Marion Cotillard en Emma Watson hebben gedragen. Je hebt trouwens ook een grote kans dat je tegen de spectaculaire awardjurken (Oscars!) van Jennifer Lawrence aanbotst (wink, wink).

 

CLUB À LA CHRISTIAN
Flink uitgehongerd door al deze pracht en praal? Dan kun je op krachten komen in het pop-up restaurant Café Dior, waar allerlei gerechten worden geserveerd naar de smaak van Monsieur Dior himself. Wat dacht je bijvoorbeeld van een clubsandwich met kreeft?

 

De Christian Dior takeover is van 16 maart tot 14 april 2013 te bewonderen in Harrods. Alvast gaan sparen dan maar?

 

Even terugblikken: dit stuurde Raf Simons tijdens de afgelopen Parijs Fashion Week de catwalk op >