Karl Lagerfelds modebal

Maak je op voor Karl Lagerfelds Bal de la Rose du Rocher in Monte Carlo, Monaco. Mode, hiphop, soul; het wordt er allemaal geserveerd.

Vergeet stijve modegala’s. Op 23 maart gooit Karl Lagerfeld het – uiteraard – over een heel andere boeg. Wat dacht je van een goed staaltje rap? Gemixt met wat dansbare soul? En veul mode? Voilà; dan krijg je dus Lagerfelds ‘Belle et Pop’.

 

HIPHOP & DE GOUDEN EEUW
Het Chanel-brein koos eigenhandig voor dit hippe thema en brengt dan ook grote namen als Rita Ora en dj (en Chanel-ambassadeur) Caroline de Maigret naar het Monegaskische bal. De insteek? Muziek en beelden uit de ‘Gouden Eeuw’ in Frankrijk mixen met de nieuwste rap, hiphop en soul. Zo zal bijvoorbeeld ook rapper Theophilus London met het Praagse Philharmonische Orkest optreden. Dat wil je zien, niet? Bovendien draaide Karl ook een spectaculaire jurk voor Rita Ora (zie de schets hierboven) in elkaar, die het publiek gegarandeerd zal wegblazen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het Bal de la Rose du Rocher wordt ieder jaar georganiseerd en tijdens het event zamelen prins Albert van Monaco en prinses Caroline van Hannover geld in voor de Princess Grace Foundation; een stichting die zich inzet voor verschillende initiatieven in de gezondheidszorg.

 

Dit zijn de genomineerden voor de CFDA Awards 2013  >