Eva Herzigova uit de kleren voor Brian Atwood

Oh-la-la! Supermodel Eva Herzigova gaat poedelnaakt voor de nieuwe zomercampagne van schoenenontwerper Brian Atwood.

Brian Atwood weet iedere campagne een beetje te choqueren. Zo werden de campagnekieks van zijn wintercollectie verbannen uit zijn New Yorkse winkel, wegens een aanstootgevende (en toevallig naakte) Candice Swanepoel. Dit keer laat hij de veertigjarige Eva Herzigova in louter killer heels in het zwembad badderen.

 

Lees hier alles over de verboden kinky campagne van Brian Atwood >

 

EVA VERSUS MARILYN
De campagnefoto’s van het Tsjechische model voor de zomercollectie 2013 van Brian Atwood zagen vorige maand het levenslicht, maar nu is er ook een heuse campagnefilm uitgebracht. In het filmpje haalt het model haar inner Marilyn Monroe naar boven, laat ze haar badrobe vallen en trekt de blonde schone enkele baantjes met louter haar gebloemde Brian Atwood-sandalen aan. Helemaal à la Marilyn Monroe in de film Something's Got To Give uit 1963.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Over schoenen gesproken: ELLE geeft schoenen weg! >

 

Eva (momenteel zwanger van haar derde kindje) werd door niemand minder dan het befaamde duo Mert Alas & Marcus Piggott op de gevoelige plaat én film vastgelegd. Kijk snel hieronder naar het filmpje en oordeel zelf. En bekijk de behind the scenes van de zomercampagne via brianatwood.com.

 
EVA HERZIGOVA VOOR BRIAN ATWOOD S/S 2013