Marion Cotillards nieuwe Lady Dior-foto's

Sommige dingen blijven goed. Zoals de combi Marion Cotillard en Lady Dior.

Meest gelezen

Dus we zeggen het nog maar eens: wow! Er is een nieuwe campagne van Marion voor Lady Dior. En hoewel het na 1256 keer (oké, bijna dan) toch een beetje van hetzelfde wordt, zien we zowaar een nieuwe look.

 

SIMONS’ SMOKING STIJL
Niet zo gek ook, aangezien de nieuwbakken creatief directeur Raf Simons dit keer met de artistieke scepter zwaaide. Modern en sleek; dat leken dit keer de codewoorden. En cliché maar waar: wij houden van die Simons-schwung.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Droomden we al meermalen weg bij Raf Simons’ fabelachtige designs voor Dior – duik nog eens even in die kersverse a/w 2013-collectie, zucht… –, ditmaal ziet ook Marion Cotillard er meer dan stunning uit. Gehesen in de pre-fall 2013-collectie liet de actrice zich van haar knapste kant zien voor de lens van fotograaf Jean-Baptiste Mondino. Uiteraad is haar fraaie metgezel de iconische Lady Dior-tas, die dit keer niet aan de arm bungelt, maar charmant naast Marion werd geplaatst.

Meest gelezen

 

De nieuwe campagnefoto’s van Marion Cotillard voor Lady Dior zijn vanaf mei wereldwijd in de bladen te spotten. Daarna kun je je ook onderdompelen in een goed staaltje making-of madness op diormag.com.

 

Wowsa! Beyoncé poseert op de Bahamas voor H&M >