Chanel The Little Black Jacket - 2013

Chanel voegt nieuwe gezichten toe aan haar The Little Black Jacket-tentoonstelling.

Meest gelezen

Chanels rondreizende tentoonstelling The Little Black Jacket gaat in 2013 gewoon door. Met nieuwe celebrities en nieuwe steden, zo spotten we zojuist op de Facebookpagina van het Franse modehuis. En gelijk hebben ze. Want een must-see is het, die expo waarin Chanels iconische jasje centraal staat.

 

Van Saskia de Brauw, Sarah Jessica Parker, Kanye West, Vanessa Paradis, Uma Thurman en Laetitia Casta, tot Daphne Guinness, Kirsten Dunst, Inès de la Fressange, Joshua Jackson en Lily Allen; allemaal zijn ze in de tentoonstelling (en in het gelijknamige fotoboek van Karl in samenwerking met Carine Roitfeld) te zien. Gehuld in hun eigen variant op dat befaamde zwarte jasje. En onlangs nam er een trits nieuwe celebs plaats voor de camera van der Karl.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Gespot: Lily Allen met Chanels Lego-clutch >

 

KEIRA 'COCO' KNIGHTLEY

O.a. Keira Knightley (die de rol van Gabrielle Chanel op zich neemt in Karls nieuwste film), Lou Doillon, Diane Kruger en – we namen haar al op in ons Onces to watch in 2013-item) Alicia Vikander zijn nu ook van de partij. Je ziet de foto’s voorbij komen in onderstaand making of-filmpje. Bovendien werd op de website www.thelittleblackjacket.chanel.com bekend gemaakt dat de tentoonstelling in april dit jaar naar zowel Milaan (6 april) als Dublin (27 april) zal trekken.  

Meest gelezen

 
Het is helaas niet bekend of Nederland ook nog aan het lijstje zal worden toegevoegd. Duimt u mee?

 
Ook zien: de nieuwste Inside Chanel-video over de little Chanel-jacket >