Zien: James Franco X 7 For All Mankind

Daar is-ie weer: James Franco voor 7 All Mankind. Chapter 2.

Meest gelezen

Heterd James Franco regisseert korte films voor jeanslabel 7 For All Mankind, zo meldden we vorige maand al. Toen werd echter alleen een trailer vrijgegeven van A Beautiful Odyssey (zo heet de filmserie), met wat voorproefjes van wat Franco allemaal voor ons in petto heeft. Vandaag schotelen we je deel twee voor van zijn reeks korte films.
    
Het eerste deel gemist? Kijk de trailer van A Beautiful Odyssey nu hier >
    
WUFT HAAR
Hoe zat het ook al weer? In het kort: de acteur en bovenal regisseur James Franco maakte een trailer met daarin drie verschillende verhaallijnen. Het publiek mocht vervolgens kiezen van welke lijn zij wilden weten hoe het af zou lopen. Op de tweede, de zwart-wit film, werd het meest gestemd en James hield zich aan zijn woord:  het vervolg van de zwart-witfilm is nu (gedeeltelijk in kleur) het web op geslingerd. A Beautiful Odyssey in een notendop: strand, naaktheid, passie en wuft haar. Meer verklappen we niet. Ga er snel voor zitten en concentreer je goed, want voor je het weet is het helaas alweer voorbij.
   
Weten hoe het afloopt? Even geduld. Eind april slingert 7 For All Mankind het slotstuk op het wereldwijde web. Het filmpje heeft overigens – om het nóg wat ingewikkelder te maken – twee eindes; eentje dat James Franco bedacht heeft en één einde gebaseerd op een stemmingsronde van het publiek. Meestemmen kan hier.
      
A BEAUTIFUL ODYSSEY: CHAPTER 2 

Advertisement - Continue Reading Below