Louis Vuitton kleedt virtuele superster

Marc Jacobs heeft podiumoutfits ontworpen voor de Japanse virtuele popster Hatsune Miku.

Meest gelezen

Givenchy’s Riccardo Tisci kroop in de designpen voor Rihanna, bij Akris ging men aan de bak met podiumoutfits voor Alicia Keys en Beyoncé liet haar Sasha Fierce-looks ontwerpen door Julien Macdonald. Allemaal leuk en aardig, maar niemand, behalve Louis Vuittons Marc Jacobs, kan zeggen dat-ie de outfits van een virtuele superster heeft ontworpen. Eat that!

 

Even voorstellen: '3D Vocaloid' Hatsune Miku, één van Japans grootste popsterren. Maar dan niet van vlees en bloed, maar van pixels en dots. Jawel, Hatsune Miku is een hologramprojectie. Van een Harajuku-meisje. In Louis Vuitton-outfits. Hoe leuk!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hieperdepiep! Marc Jacobs zag gisteren Abraham >

 

ENTER MARC

Deze ‘zangeres’ doet hele stadions volstromen en toen het team achter Hatsune Miku besloot dat ze ook zich ook maar eens moesten gaan storten op het genre opera’s, werd Marc Jacobs aan zijn gestreepte jasje getrokken om gloednieuwe outfits voor Hatsune’s concert The End te ontwerpen. So long kittige schooluniformpakjes (hoe cliché), hallo fantastische beatnik checkerboard looks zoals gezien in de Louis Vuitton zomer 2013-catwalkshow. Haarband, handtas en statement flats incluis.

Meest gelezen

 

De show zal in mei in Tokyo te zien zijn en in november ook Parijs aandoen. Bekijk Hatsune Miku hieronder in actie.

 

Ook échte celebs houden van deze Louis Vuitton-collectie. Kijk mee wie we er allemaal in gespot hebben >