Dumpt Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr?

One day you’re in, and the next day you’re out. Victoria’s Secret zegt naar verluidt ‘auf Wiedersehen’ tegen angel Miranda Kerr.

Miranda Kerr hangt noodgedwongen haar Victoria’s Secret Angel wings aan de wilgen, zo vertellen insiders uit de business aan Us Weekly. Het contract van het (bijna) 30-jarige model zou niet zijn verlengd omdat ze ‘a difficult reputation’ zou hebben. Oftewel: geen ‘big seller for the VS’. Integenstelling tot collega-angels Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio en Doutzen Kroes.

 

CATALOGUS GIRL

Maar! Lid van de Victoria’s Secret-familie blijft de moeder van de 2-jarige Flynn Bloom wel. Alleen niet meer als angel. ‘Ze kunnen haar nog steeds voor de catalogus gebruiken, waarvoor ze volgens een dagtarief betaald zal krijgen. Maar ze hoeft geen angel te zijn om dat te kunnen doen,’ weet één van de bronnen te melden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

VS’s marketingmanager Ed Razek laat echter weten dat Miranda gewoon geboekt is om mee te lopen in de 2013-show van het lingeriemerk en dat er geen plannen zijn om te stoppen met werken met haar. Maar executives ontkenden niet dat het contract niet is verlengd...

 

Naar het schijnt stond de relatie tussen de langbenige Australische en Victoria’s Secret eerder al op springen nadat bekend werd in een Greenpeace-rapport dat ook het lingeriemerk zich schuldig maakt aan het gebruik van giftige, hormoonverstorende stoffen. Wel liet Victoria's Secret begin dit jaar weten helemaal gifvrij te gaan. Dit verhaal krijgt dus ongetwijfeld nog een staartje...

 

Kan Miranda dat Victoria Secret-dieet mooi naast die vleugels aan de wilgen hangen >