SJP veilt Sex and the City-schoenen

Hurray! Sarah Jessica Parker haalt geld op voor het goede doel door drie paar pumps uit Sex and the City te koop te zetten. Wie biedt?

In de schoenen staan van Carrie Bradshaw wordt zo wel heul makkelijk. Vanaf 24 april gaan de Prada-, Jonathan Kelsey- en Dolce Vita-hakken waar SJP in Sex and the City mee rondrende in de verkoop. Dit doet ze om geld om te halen voor de LaGuardia High School for Music, Art and the Performing Arts in New York. Het bieden begint vanaf $100 en de muiltjes zijn maat 37. Als extra lokkertje heeft Sarah Jessica Parker ook nog eens de zool van de designerstuks gesigneerd. Nog een Mr. Big aan de arm en klaar ben je.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Naast de voeten denken we ook aan de neus. Voilà: 50 zonnebrillen op een rij >

 

BRITNEY, MADONNA & ELVIS
Meer fan van de muziekwereld? Ook Britney Spears en Madonna hebben hun stappers voor het goede doel in de verkoop gezet. Maar ‘t echte collector’s item komt toch wel van Elvis Presley. Zijn goede vriend Charlie Hodge doet de laarzen die de King of Rock and Roll tijdens zijn optreden in 1969 in Las Vegas droeg van de hand. Daarnaast zit er ook nog een handgeschreven brief van Elvis himself bij. Wel even sparen, het startbod begint bij $5.000. Ka-ching!

 

Bekijk hier alle veiling-items.

 

Handig! Shazam komt met een app die je vertelt wie wat draagt op tv >