Suki Waterhouse voor Burberry?

Vervangt Suki Waterhouse haar oud-schoolvriendin Cara Delevingne als gezicht van Burberry?

Als we de geruchten mogen geloven is model Suki Waterhouse de nieuwste aanwinst van Burberry Prorsum. Het Britse modehuis zou de eveneens Britse beauty hebben binnengehengeld als opvolger van voormalig schoolvriendinnetje en inmiddels famous face Cara Delevingne, die de afgelopen seizoenen de honneurs waarnam op menig campagnebeeld. Ook o.a. Emma Watson, Eddie Redmayne, Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley en onlangs nog Romeo Beckham leenden hun goede looks al eens aan het modehuis.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Emma Watson sleepte gisteren een MTV Movie Award in de wacht >

 

ONE TO WATCH

Met de keuze voor de 20-jarige Suki Waterhouse (met overigens dezelfde indrukwekkende wenkbrauwen als Cara) wordt de traditie van het casten van rijzende sterren door Burberry voortgezet. Suki, die voornamelijk geroemd wordt om haar moderne sixties-like kledingstijl, deed al eerder klussen voor Marks & Spencer en Pepe Jeans London, maar we gaan ongetwijfeld nog veel meer van haar horen. En zien.

Meest gelezen

 
Of dat inderdaad in de herfst van dit jaar als gezicht voor Burberry is, is nog even afwachten. Zowel het agentschap van Suki als de woordvoerder van Burberry waren niet bereikbaar voor commentaar. Maar dat Suki tijdens de afgelopen Londen Fashion Week-show van Burberry ineens front-row werd gespot, zou er natuurlijk bést iets mee te maken kunnen hebben...

 

Beyoncé is het nieuwste gezicht van H&M. Sinds vandaag kunnen we je alle beelden laten zien >